Tria les teves teles!

Aquí hi tens algunes de les teles que pots escollir per a la peça de roba que hagis decidit que et cosim. Per a pantalons us recomano les teles de punt, lleugeres, còmodes i divertides. Per a dessuadores us recomano les teles de dessuadora, enfelpades per l’hivern i més primes per la resta de l’any. Tenim disponibles altres tipus de teles, només cal que ens escriguis i segur que les trobem!

Recordeu que sovint els colors de la imatge són lleugerament diferents als reals.

Teles de punt

Composició 95% cotó i 5% elastà. Són còmodes, elàstiques i per a diferents usos com pantalons, vestits, faldilles, bufs i inclús jaquetes i dessuadores! Ès una tela molt elàstica, còmode i de ràpid assecatge. En aquests apartat teniu imatges de teles estampades. Les combinem amb teles llises i ratllades que en breu penjarem i que utilitzem per combinar amb aquestes estampades ( tenim molts tons en blaus, verds, vermells, grocs, negre, grisos, marrons i blanc).

Teles de punt amb ratlles

Teles de dessuadora

Teles amb alt percentatge de cotó combinat amb poliester. Tant per fer vestits, pantalons o dessuadores. Les tenim llises o estampades i de diferents gruixos. Per a l’hivern forradetes amb coralina o bé enfelpades. Les que en diem d’estiu per la resta de l’any i també per a l’hivern. Disposem de teles de dessuadora llises a combinar amb aquestes ( tons blaus, verds, taronja, negre, marró, blanc i gris.)

Dessuadora d’estiu

Lleugera i elàstica. La que més s’utilitza per primavera i tardor i els dies menys freds d’hivern.

Dessuadora d’hivern

Més gruixudeta i enfelpadeta a l’interior. Ideal per a tot l’hivern. Lleugerament elàstica i molt adaptable.

Dessuadora hivern coralina

La més esponjosa i calentona. Per a dies més freds o per als més petits. Ideal per a fer pantalons a tot dur.

Teles de cotó

Elaborades amb 100% cotó. Per a combinar amb les anteriors, fer detalls o realiitzar treballs com faldilles, vestits, bossetes, estoigs, bosses, sarrons.

Altres tipus de tela

Disposem d’altres teles tan d’hivern com d’estiu tipus pana, lli, cotó. No dubtis en consultar-nos per alternatives.

També per a l’estiu utilitzem teles de musselina i altres tan o més lleugeres.