Roba per adults

Dessuadores per a dones i homes

Amb teles enfelpades o més d’estiu. Combinant estampats i llisos, amb butxaques grans, invisibles, secretes o curioses! En l’apartat Tria les teves teles!  trobaràs algunes de les teles disponibles…

Preus:
Dessuadora amb caputxa i cremallera: 40 euros

Dessuadora sense caputxa ni cremallera: 35

Pantalons i malles

Còmodes i ideals per a la pràctica de ioga, córrer… i per al dia a dia! Si fas un cop d’ull a l’apartat de Tria les teves teles i vols fer un cop d’ull a l’apartat de Teles de Punt hi trobaràs inspiració…

Els preus dels pantalons són en funció del tipus de tela i el llarg. Els pantalons Harem, Sarouel o Cagats llargs amb tela de punt és de 32 euros i amb tela de lli és de 35 euros unitat.

Faldilles i vestits

Amb teles de cotó o lli per l’estiu, de punt per tot l’any o de jersei per l’hivern. diferents models i mil possibles combinacions.

Si teniu ganes que us cosim una faldilla em podeu escriure per preguntar els preus.

Ponxos

Un ponxo ben divertit i original no trobeu? Et permet tenir lliure un braç i no molesta! ideal per dur a sobre jaquetes de pell, jaquetes texanes o bé com a ponxo per anar sobre un jersei de cotó.

El preu d’aquest ponxo és 28 euros la peça. El treballem amb materials diferents; des de teles de llana pura, de pana, de cotó amb polièster.